Elvran

Slebuskogen skisenter- Håmmårholtjønna

  • Distanse: 18,4 km
  • Høydemeter: 468

Dette er en skitur som kan passe for hele familien, men det er noen tunge og lange motbakker. Tar man turen tilbake samme vei, så blir de nedoverbakker.

Turen er en del av løypa til Kvitfjellhytta, som også kan lages som en lengre rundtur. Turen starter med en runde i lysløypa. Man kan også gå rett ut fra parkeringsplassen og følge løypa som går ut av skistadion. Videre er det å følge skiltingen mot Kvitfjellhytta. I enden av Lille Olemstjenna deler løypa seg. Rett frem går i retning Ånvatnet. Den løypa fører også til Kvitfjellhytta, slik at man kan gå en rundtur. Denne turen har fulgt løypa til venstre. Her følger noen bratte bakker som fører deg opp i høyden. På toppen er det fin utsikt mot Stor Skarven i retning vest. Det er mange fine rasteplasser her. Man kan enten snu eller fortsette mot Kvitfjellhytta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.